top of page
06185b91-ba50-4a15-8531-60a0232b09d7.jpg

Preparatie, huur & koop

Wilt u kopen of huren? Dat hangt af van verschillende factoren, zoals budget, stallingsmogelijkheden en of tijd. Daarom heeft autosport raceteam RAEK Racing heeft enkele Westfield Cup Racers en Peugeot 206 Gti Cup auto’s beschikbaar voor de verkoop, maar ook voor de verhuur. De verhuur van raceauto’s wordt gedaan onder de noemer arrive & drive.

Mocht u uw auto gekocht of gehuurd hebben dan kunt u via het Arrive & drive concept uw Peugeot, Westfield of een ander type raceauto laten onderhouden, prepareren, en transporteren door RAEK Racing.  Een prima oplossing voor als u weinig tijd heeft of de technische kennis ontbeert om het zelf te doen. U komt op het circuit aan en uw auto staat gereed. Door de jarenlange ervaring heeft RAEK Racing de nodige kennis en ervaring in het prepareren van betrouwbare en snelle raceauto’s.

Tevens kunnen wij u ook op een professionele, maar ontspannen manier begeleiden tijdens events, track-days en testdagen. Via instructie (in de auto) en door coaching, helpt RAEK Racing u op weg uw racetechnieken te verbeteren en zodoende een betere coureur van u te maken.  


Arrive & drive  betekent veelal maatwerk. Daarom nodigen we u graag uit om te kijken of wij met u een pakket kunnen samenstellen dat voldoet aan uw wensen en budget.

Neem vrijblijvend contact met ons op. om meer te weten te komen over  huur- en koopbemiddeling en/of arrive & drive pakketten.

3B9A9962.JPG

Jarno Iprenburg

“Dit seizoen “arrive and drive” bij RAEK Racing was absoluut het leukste race-seizoen tot nu toe. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Je hoeft alleen je helm en je pak mee te nemen.


RAEK Racing heeft, na vele jaren ervaring en meerdere kampioen- en vice kampioenschappen, alle kennis en kunde in huis om een zeer competitieve auto neer te zetten!”

bottom of page