top of page
RaekRacing_13161_edited.jpg

Arrive & drive

Mocht u uw auto gekocht of gehuurd hebben dan kunt u via het arrive & drive concept uw Peugeot, Westfield of een ander type raceauto laten onderhouden, prepareren, en transporteren, maar ook circuit service en stalling, onderdelen voorziening.

Autosport raceteam RAEK Racing heeft tot doel u maximaal te laten genieten van uw hobby, zonder zorgen. Hiervoor is het  arrive & drive concept in het leven geroepen. Dit concept houdt in dat  tussen de evenementen door de reparatie en preparatie van uw raceauto verzorgd wordt voor het volgende event,  test of trainingsdag. Ook het transport van en naar de verschillende circuits wordt door ons gedaan. Op het circuit aangekomen zorgt het team van RAEK Racing er voor dat uw auto wordt geserviced tussen de sessies door.  Tevens kunt u tijdens een trainingsdag of een race event rekenen op een eenvoudige catering. Denk aan koffie, thee, fris, een snack of een broodje.


Kortom, u kunt rekenen op een professionele begeleiding in een ongedwongen no-nonsense atmosfeer tijdens events, track-days en testdagen.


Arrive & drive  betekent veelal maatwerk. Daarom nodigen we u graag uit om de verschillende mogelijkheden nader met u te bespreken die voldoen aan uw wensen en budget.

bottom of page