top of page
3S3A7731.jpg

Instructie, coaching & begeleiding

Instructie, coaching & begeleiding

Naast technische ondersteuning biedt RAEK Racing ook instructie in de auto en data analyse tijdens tests en trainingen aan. Via coaching in combinatie met data analyse worden rijderstechnieken en strategieën onder de loep genomen en bijgeslepen.


Ook videobeelden worden gebruikt om racetechnieken te verbeteren. Worden deze beelden onderbouwd met data, dan komt het verhaal tot leven en kan er minutieus duidelijk worden gemaakt waar nog verbeteringen zijn te maken en op welke wijze.

Instructie in de auto is een zeer effectieve manier van trainen. Er kan direct gereageerd worden en via tekst en gebaar duidelijk gemaakt worden wat er beter kan. Naast de auto kan er dieper ingegaan worden op de gereden rondes.  


Kortom, voor de koop of huur, technische ondersteuning, in combinatie met coaching en begeleiding bent u bij RAEK Racing aan het juiste adres.  en door coaching tijdens events helpen wij uw racetechnieken te verbeteren.  

“De begeleiding vanuit Arjen en zijn team, en een positieve sfeer, vormden de perfecte omgeving voor een beginnende rijder zoals ik. De tips die ik heb gekregen brachten me op een steile leercurve waardoor we tegen het einde van het seizoen vooraan meestreden in het grootste veld van de Nederlandse autosport.”

Dirk Warmerdam

bottom of page