top of page
  • Foto van schrijverHeeckie

HOE DOE JE OOK MEE IN DE WESTFIELD CUP IN 2021

Bijgewerkt op: 22 dec. 2020


Puur racen! Dat doe je in de Westfield Cup. Ook interesse? RAEK Racing heeft nog enkele zitjes beschikbaar in de uiterst competitieve Westfield Cup auto. Het seizoen bestaat uit 7 of 8 evenementen in binnen en buitenland, in een veld van 25 à 30 Cup Westfields, waarbij de rondetijden gelijk zijn aan die van de Cup Clio's en de huidige generatie Mazda MX5 raceauto's, alleen voor een fractie van de prijs.


Meervoudig Westfield Cup kampioen RAEK Racing heeft verschillende Westfield Cup Racers beschikbaar voor de verhuur in 2021. Het kampioenschap bestaat uit zeven of acht evenementen, die op verschillende circuits in binnen- en buitenland worden gehouden. Denk hierbij aan het TT Circuit Assen, Circuit Zolder, Meppen, Dijon, Spa, of de Nürburgring en natuurlijk onze thuisbasis het grand prix circuit Zandvoort.


De Westfield Cup racer heeft achterwielaandijving, 180 PK, weegt 580 KG en is open. Dit geeft deze klasse een extra dimensie. Kortom een competitieve en uitdagende merkencup, waar op het scherpst van de snede op de baan wordt gestreden, maar gezelligheid naast de baan met de andere Westfield Cup coureurs een zeer belangrijke factor is.


RAEK Racing zorgt voor de juiste ondersteuning, met 10 jaar ervaring als preparateur in de Westfield Cup.

Mocht je interesse hebben om deze spectaculaire klasse deel te nemen met een competitieve auto, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
47 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page