KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

Voorbeschouwing Super Race Weekend


A.s. zaterdag 6 augustus begint RAEK Racing aan het tweede deel van het Westfield Cup seizoen, met het Super Race Weekend op Circuit Park Zandvoort. Al is het Super Race Weekend niet meer wat het geweest is, met sprintraces in het kwadraat en extra veel manches, verdeeld over meerdere dagen, het blijft een weekend om naar uit te kijken. Al was het alleen al omdat er weer geracet mag worden.


De coureurs uit de RAEK Racing stal zijn gebrand om weer in te stappen en hun resultaten van het afgelopen evenement te verbeteren. De afgelopen jaren ging winnen RAEK Racing redelijk makkelijk af, maar het afgelopen seizoen waren we er al een aantal keren dichtbij, maar op het hoogste podium hebben we nog niet gestaan. Daar willen we het aankomende evennement graag verandering in brengen en daarom gaan Hoogland, Iprenburg en Lenters hun uiterste best doen.


Wil je het spectakel in de Westfield Cup zelf meemaken? Dat kan entree is gratis, alleen parkeren kost € 6,- Het programma van de Westfield Cup ziet er als volgt uit:


09.45 uur       Tijdtraining

11.30 uur       Race 1

14.10 uur       Race 2

15.45 uur       Race 3


Tevens zijn we te volgen op Facebook, Twitter of via Instagram.


Contact Us

Contact

Koopverhuur

Koop &

verhuur

Preparatie & begeleiding

Preparatie

& begeleiding

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Statistieken liegen niet, 11x winst in 13 wedstrijden