KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011 RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur

Voorbeschouwing DNRT Nierstichting finaleraces


Het Westfield Cup seizoen nadert nu echt het einde van het seizoen met de DNRT Nierstichting Finaleraces op Circuit Park Zandvort zondag 18 oktober. Natuurlijk is RAEK Racing na het deels succesvolle weekend in Oschersleben ook weer van de partij met Jarno Iprenburg en John Hoogland achter het stuur.


Na het huzarenstukje op Oschersleben, als gevolg van een geplofte motor bij de start van de eerste race, waarbij de motor van John Hoogland er in de avond uit werd gelepeld en de motor van Robby Bethlehem in de ochtend werd ingebouwd, hopen we dat de coureur uit Harmelen tijdens het laatste event van het seizoen weer een paar goede resultaten kan halen, om zodoende de vierde plaats in het kampioenschap voor zich op te eisen. Dit zou een mooie prestatie zijn in zijn tweede volledige seizoen autoracen. Hoogland staat nu vijfde met maar een paar punten achterstand op nummer vier Jan Frensch, maar heeft Patrick Boxem en Rainer von Klier in zijn nek hijgen. Dus het zou ook zomaar plek zeven kunnen worden.


Het kampioenschap kan Willem Vriend eigenlijk niet meer ontgaan, maar hij heeft gedurende het seizoen nog flink lopen zweten door de aanwezigheid van Jarno Iprenburg in Westfield #75. En vroeg zich vooral af hoeveel wedstrijden hij zou rijden. Doordat de Nijkerker uiteindelijk twee evenementen miste, kan hij geen aanspraak meer maken op de hoogste plek, maar van de elf starts negen keer winnen en de andere twee keer ook op het podium (2e & 3e) te eindigen mag toch als een prestatie worden gezien. Waarbij je kunt afvragen wat de stand zou zijn geweest als Westfield #75 niet twee, maar één evenement gemist had.


Al met al, voldoende reden om zondag 18 oktober richting Zandvoort te gaan om de uitkomst in de ANAC carwash Westfield Cup live meer te maken. Mocht je interesse hebben in een leuke aankledeng van de dag, mail ons dan even.


Mocht je niet naar Circuit Park Zandvoort kunnen komen, dan zijn de RAEK Racing coureur zondag 18 oktober weer live te volgen via Twitter en Facebook en via Raceresults.nu.

My Great Web page

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management