KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

Voorbeschouwing event 6 TT Circuit Assen


Op woensdag 6 augustus rijden de coureurs van RAEK Racing op het TT Circuit van Assen alweer hun laatste wedstrijden in Nederland. Al moet gezegd worden, Assen voelt ook al een beetje als buitenland.


Evenals de mannen van BA-Motorsport voor ons een buitenlands team is. Ze spreken de taal wel, maar hebben toch andere gebruiken, normen en waarden. Niet verkeerd, anders. We zijn eigenlijk ontzettend op ze gesteld. Net als op het event op het TT Circuit van Assen. Ook dat is anders in vergelijking met ons thuiscircuit in Zandvoort. Geen hoogteverschillen, platte kerbstones, modern en opgeruimd. Kortom heerlijk voor de afwisseling.


John Hoogland, Jarno Iprenburg en Ronald  Lenters zijn natuurlijk weer gebrand op drie goede races. En hopen het nog beter te doen dan ze tot nu toe dit seizoen gedaan hebben. Mocht dat lukken dan wordt er in ieder geval een keer gewonnen. Dat zou natuurlijk leuk zijn, maar de tegenstand zal zoals gebruikelijk weer groot zijn en uit verschillende hoeken komen.


Wil je er bij zijn? Dat kan natuurlijk. Het TT Circuit van Assen is goed bereikbaar en hier onder vindt u het programma.


09.25 uur       Tijdtraining

11.15 uur       Race 1

14.15 uur       Race 2

16.15 uur       Race 3


Tevens zijn we te volgen op Facebook, Twitter of via Instagram.


Contact Us

Contact

Koopverhuur

Koop &

verhuur

Preparatie & begeleiding

Preparatie

& begeleiding

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Statistieken liegen niet, 11x winst in 13 wedstrijden