KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

Stroeve start, finish op podium

Tijdens het vierde event van de 206GTiCup was het de beurt aan Dirk Warmerdam, die samen met Sijmen Verveer een equipe vormt. Door een gala moest de Delftse student het tweede event aan hem voorbij laten gaan, waardoor hij op vier augustus zijn vuurdoop moest ondergaan. Uiteindelijk wist de coureur in de RAEK Racing Peugeot #74 als negende in race één, een vierde plaats in race twee te bemachtigen en in de laatste race als zesde over de streep kwam, wat uiteindelijk resulteerde in een tweede positie in het Rookie klassement. Maar misschien nog wel veel spraakmakender was dat de RAEK Racing coureur in de laatste race in twee van de drie sectoren  de snelste tijd wist te produceren. Kortom een geslaagde eerste racedag voor Dirk Warmerdam, die voor de volgende race op 23 september weer zijn plaatsje moet afstaan aan Sijmen Verveer, die in de race in Assen ook al zeer sterk reed.


Ook een tweede goede dag voor RAEK Racing tijdens het Super Race Weekend. Mark Jobst wist na een enigszins stroeve start tijdens de kwalificatie en de eerste race, vervolgens twee sterke races te rijden. Vooral het feit dat Jobst steeds dichterbij de kop komt geeft vertrouwen voor de aankomende evenementen.


In de kwalificatie wist de Zandvoorter niet direct een snelle tijd op de klokken te zetten. Jobst wist wel zijn tijd, maar niet zijn positie te verbeteren, gereden op een met een voor de helft met koelvloeistof besmeurde baan was. Kortom, er had meer ingezeten, maar er zou vanaf P10 gestart moeten worden.  In de eerste race had Westfield #75 te maken met een elektronische ‘glitch’ hierdoor kwam Jobst na een frustrerende race op plekwaar hij startte over de finish. Met het mes tussen de tanden startte de RAEK Racing piloot Jobst race twee. Een klein uitstapje in de eerste ronde bij het uitkomen van de Kuhmo bocht zorgde er voor dat van nog verder terug zich naar voren moest knokken. Maar dat zorgde voor extra vuur in het rijden van Jobst  en dat resulteerde vervolgens voor een strakke race wat resulteerde in een achtste positie na tien ronden en de een na snelste ronde van de race. In de derde race wist Jobst naar een sterke vijfde positie te rijden na flinke strijd met achtereenvolgens Jansen en Jan Frensh.

Contact Us

Contact

Peugeot 206 GTi

Verhuur

Peugeot 206 Gti Cup

Preparatie & begeleiding

Preparatie

& begeleiding

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Statistieken liegen niet, 11x winst in 13 wedstrijden