KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011 RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur

Statistieken liegen niet, 11x winst in 13 wedstrijden


In 2011 werden Michaël Spronkers en Arjen Heeck voor de eerste maal kampioen in de Westfield Cup. Er werd dat seizoen vier keer gewonnen en verschillende podiumplaatsen behaald.


In 2013 reed Arjen Heeck als equipe samen met Marth de Graaf. Heeck wist drie keer te winnen en De Graaf wist ook eenmaal als eerste over de streep te komen, waardoor er weer vier eerste plaatsen op het conto van Westfield #75 kon worden gezet. Uiteindelijk werd de  equipe De Graaf / Heeck tweede achter een ongenaakbare De Groot.


In 2014 reed Heeck voor het eerst alleen en wist in totaal 11 keer te winnen uit 18 starts en werd daarmee voor de tweede maal, dit keer zeer overtuigende kampioen.


In 2015 heeft RAEK Racing de auto verhuurd aan Jarno Iprenburg die niet het volledige seizoen rijdt, maar vanaf het eerste evenement dat hij meedeed snel was en zodoende de eerste drie races wist te winnen om vervolgende ook tijdens het tweede evenement dat hij meedeed alle races te winnen. In Assen werd zijn winning streak om zeep geholpen door een straf van de wedstrijdleiding, vanwege het niet respecteren van de  ‘track limits’.


Vanaf 11 september 2014 tot en met Assen op 8 juli 2015 heeft RAEK Racing met Westfield #75 elf (11!) Wedstrijden van de 13 gewonnen.


Kortom, de preparatie van RAEK Racing staat buiten kijf, dit is (een van) de beste binnen de Westfield Cup. Naast het feit dat RAEK Racing de overwinningen aaneen rijgt, vallen de auto’s van RAEK Racing ook niet uit vanwege technische mankementen. Sinds de start van het seizoen 2013 is Westfield #75 alle wedstrijden aan de finish gekomen. Waarvan bijna allemaal op het podium. Alleen in de wedstrijd op 22 juni 2014 wist Westfield #75 de finish niet te halen door een oppertune inhaal actie van Heeck die in de grindbak eindigde in het Scheivlak.


Westfield #75 is voor het seizoen 2016 weer te huur. Tevens is Westfield #75 nog te huur voor het laatste evenement van 2015 in oktober op Circuit Park Zandvoort. Mocht u interesse hebben, neem dan even contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie in de werkplaats in Purmerend bespreken we graag de mogelijkheden.


RAEK Racing  kan tevens uw Westfield prepareren. Voor scherpe prijzen zorgen we er voor dat uw Westfield tiptop op het circuit staat en u wordt begeleid tijdens het seizoen.   Arjen Heeck heeft zijn sporen als instructeur bij de verschillende racescholen (DRDA, RSZ, GP Elite) en privétraining ruimschoots verdiend, dus aan de begeleiding zal het niet liggen en helpt u graag verder om een betere (Westfield Cup) coureur te worden.


My Great Web page

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management