KAMPIOEN Westfield Cup 2014
KAMPIOEN Westfield Cup 2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup 2015
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup 2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur Arrive & Drive

Preparatie & begeleiding

RAEK Racing biedt technische assistentie en kan het volledige onderhoud, de preparatie en het vervoer  van uw Westfield, Mazda of Peugeot 206 Gti voor u verzorgen. Ook voor stalling,  koop of verhuur van uw race-auto bent u bij  ons aan het juiste adres.


RAEK Racing begeleidt u op een professionele wijze, via instructie in de auto, tijdens tests en trainingen en door coaching tijdens events helpen wij uw racetechnieken te verbeteren.  


JOHN HOOGLAND:

“Arjen is echt een heel goede trainer… Ik leer nog elke keer als hij naast me zit en ben dankzij hem al veel verder gekomen dan ik zelf had durven dromen.”


Klanten RAEK Racing

Coureurs (privé instructie):


Racescholen:


Kopen / huren

RAEK Racing is al sinds 2010 actief in de Westfield Cup. Vanaf 2017 is RAEK Racing ook actief in de Mazda MaX5 & Peugeot 206 Gti Cup. Wij hebben voor 2017 een Westfield en twee Peugeots te huur. Tevens kunnen wij bemiddelen in de aanschaf of helpen bij de opbouw van uw Westfield of Peugeot. Meer


Arrive & drive

Arrive & drive  pakketten betekenen veelal maatwerk. Daarom nodigen wij u graag uit om onder het genot van een kop koffie te kijken of wij met u een pakket kunnen samenstellen dat voldoet aan uw wensen en uw budget. Meer


Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Koopverhuur

Koop &

verhuur

Arrive & drive

Contact Us

Contact

Racecursus

Racecursus

Preparatie:

Jarno Iprenburg

John Hoogland

Ronald Lenters

Wilbert Groenewoud

Philip Griffioen

Andrew Vosselman