KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Partners

Eurol Lubricants

Eurol is een toonaangevende fabrikant van smeermiddelen actief in de tweewieler- en motorsector, de automotive sector, industrie, landbouw en grondverzet, scheepvaart en watersport. Als onafhankelijke producent en mondiale speler in de olie-branche is Eurol in staat zeer snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen. Intensief contact en nauwe samenwerking met de markt geeft Eurol de mogelijkheid voor iedere toepassing het juiste product te ontwikkelen.

Sonic Equipment BV specialiseert zich in het leveren van professionele handgereedschappen speciaal voor de automotive branche. Sonic levert vooral gevulde gereedschapskarren en zet deze tegen een zeer scherpe prijs op de markt. Sonic heeft standaard 2500 gereedschapskarren op voorraad. WERK EFFICIËNT, WERK MET SONIC.

Autobedrijf West Sloterdijk

Bij Autobedrijf West Sloterdijk bent u aan het juiste adres voor APK keuringen, airco onderhoud en reparatie, grote beurt en kleine beurt van uw auto. Ons team van Ons team van vakkundig opgeleide monteur's helpt u ook graag met het vervangen van uw banden uitlaat of accu. Tevens verkopen wij ook occasions.

Sonic Equipment

RAEK! Management is een full service sportmarketing- & managementbureau gespecialiseerd in autosport en de automotive sector. RAEK! Management bedenkt en implementeert concepten op het gebied van relatiemarketing, brand activiation, sponsorships, loyaliteitsprogramma’s en circuitincentives. RAEK! Management weet via autosport gerelateerde activiteiten uw marketingdoelstellingen te realiseren. RAEK! Managenent verbindt mensen, ideeën & business, uw business.

RAEK! Management

IS Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van oplossingen op het gebied van hosted ICT. Het bedrijf is opgericht in 1996 en heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. De missie van IS Enterprise is gericht op een volledig marktgerichte dienstverlening om de productiviteit voor haar klanten te verhogen met hoogwaardige hosted ICT-oplossingen. IS Enterprise realiseert zich dat de basis wordt gevormd door haar eigen mensen; toegewijde professionals met een passie voor hun vakgebied en de wil om steeds de verwachtingen te overtreffen.

IS

Autorent Adrie Jonk heeft een groot wagenpark met personen-, bestel- en vrachtwagens van klein tot heel groot. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid aanbod auto's op maat, zo kunt u ook uw koelwagen, pick-up of CE-trekker bij Autorent Adrie Jonk huren. Voor verhuur van mobiliteit op maat kunt u dus terecht bij Adrie Jonk. Autorent Adrie Jonk heeft vestigingen in Purmerend, Zaandam, Zwaag (Hoorn).

Autorent Adrie Jonk