KAMPIOEN DNRT 206 Gti Cup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Preparatie & begeleiding

Preparatie

& begeleiding

Raceklassen

Raceklassen

Een nieuw raceseizoen voor RAEK Racing Arrive & Drive

Arrive & drive

RAEK Racing heeft twee stoeltjes beschikbaar. Het kampioenschap bestaat uit zeven evenementen met races op Zandvoort, Assen, Zolder en een door de Westfield Rijdersvereniging georganiseerd buitenlands evenement, in een veld van 25 à 30 gelijkwaardige Westfield Cup auto's. De rondetijden zijn gelijk aan Clio Cup auto’s, alleen voor een fractie van de prijs. Meer
WINST EN PODIUM IN WESTFIELD & 206Gti CUP Herintreder Iprenburg deed in 2015 en 2016 al vooraan mee in de Westfield Cup en deze prettige samenwerking met RAEK Racing kreeg meteen een mooi vervolg met winst tijdens het eerste event in 2018. De mannen in de 206GtiCup deden het ook goed en wisten met een derde en vierde plaats een goede basis in het kampioenschap neer te zetten.
Een korte terugblik op de stand van zaken in het eerste deel van het seizoen 2018. Hoe presteerde de RAEK Racing coureurs tot nu toe? Werd er gewonnen, progressie geboekt, wat waren de toppen en natuurlijk wat waren de dalen? Meer
Tijdens het zevende en laatste evenement voor de 206 Gti Cup op Circuit Zolder wist Dirk Warmerdam met drie podiumplaatsen het kampioenschap naar zich toe te trekken. Een knappe prestatie van de Delftse student in pas zijn eerste volledige autosportseizoen.
In de Westfield Cup was er succes op het circuit van Zolder voor RAEK Racing met Jarno Iprenburg. In de tijdtraining moest Iprenburg nog genoegen nemen met een tweede startplaats, maar door winst in de drie afsluitende manches van het seizoen pakte de Nijkerker het vice kampioenschap.