KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

Een nieuw raceseizoen voor RAEK Racing

Aanstaande zaterdag 8 april start het nieuwe raceseizoen voor RAEK Racing tijdens de openingsraces van het DNRT-evenement, dat traditioneel gehouden wordt op Circuit Zandvoort. RAEK Racing is tijdens het eerste DNRT-event met vier auto’s actief in drie verschillende klassen, met drie nieuwe rijders.


In de dit jaar nieuwe DNRT 206 GTi Cup zal Sijmen Verveer  zijn eerste gaan race rijden. Hij vormt dit jaar samen met Dirk Warmerdam een equipe en samen gaan ze hun best doen om in het klassement voor equipes zo hoog mogelijk te eindigen. Het zal spannend worden bij de start van de eerste race, als naar verwachting ruim 40 GTi-tjes op de Tarzanbocht afstormen.  


In de MAX5 Cup start Remy Fallakha zijn tweede race, nadat hij tijdens de nieuwjaarsrace zijn vuurdoop had. Hij weet een beetje wat hem te wachten staat, alleen waren er toen maar hand vol deelnemers, het zal nu toch anders zijn met de welbekende volle startvelden van de MAX5 Cup.

In de Westfield Cup gaat John Hoogland zijn vierde seizoen in met als doel vaker en regelmatiger te finishen. Mark Jobst zit achter het stuur van de tweede Westfield die door RAEK Racing wordt ingezet. Zandvoorter Jobst heeft in het verleden al ervaring opgedaan met close racing in de Toyota Yaris Cup, maar racen in een open, achterwiel aangedreven Westfield met een kleine 180 PK is toch andere koek. Daarbij komt dat ook de Westfield Cup kan rekenen op een groei van het aantal deelnemers


Kortom, RAEK Racing gaat het dit seizoen druk krijgen, met een gretige en enthousiaste groep rijders die gaan proberen het beste uit zichzelf te halen. Wilt u komen kijken, de gehele dag wordt er op Circuit Zandvoort gereden, in de ochtend trainingen en kwalificaties en in de middag een vol raceprogramma. W bent van harte welkom!


Contact Us

Contact

Peugeot 206 GTi

Verhuur

Peugeot 206 Gti Cup

Preparatie & begeleiding

Preparatie

& begeleiding

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Statistieken liegen niet, 11x winst in 13 wedstrijden TIJDSCHEMA AUTOS B  08-04-2017  AUTO'S B   VERSIE 1.pdf

Programma