KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

DNRT 206 Gti Cup


In 2017 start de 206 Gti Cup!  De nieuwste klasse binnen het DNRT is speciaal ingericht voor beginnende coureurs. Het is low-budget, competatief racen en RAEK Racing kan je hierin ondersteunen. Als je altijd al had willen gaan racen is dit je kans!


Van preparatie en of circuit service tot arrive & drive. RAEK Racing heeft ruime ervaring in het prepareren van race auto’s en via coaching en instructie helpen wij je (verder) op weg een betere coureur te worden.

RAEK Racing heeft twee Peugeot 206 Gti‘s beschikbaar voor verhuur voor losse races of een geheel seizoen. Wij kunnen ook een Peugeot 206 Gti naar cup specificatie voor u opbouwen.


Hebje een eigen auto maar geen monteur?  Tijdens evenementen kan RAEK Racing je bijstaan met circuit service, maar ook voor onderhoud, of preparatie ben je bij RAEK Racing aan het juiste adres.

Gericht op de beginnende coureur

De klasse is volledig ingericht op de beginnende coureur. Zoals gezegd wordt de totaalprijs van de auto met €3500,- zo laag mogelijk gehouden. Hiernaast wordt ook de techniek zo simpel mogelijk gehouden. Geen gedoe dus. Dit zodat ook als je geen ervaring hebt, je toch heel makkelijk met deze auto kunt gaan racen én er tegelijkertijd ook heel veel van leert. Uiteraard zijn rijders die al ervaring hebben en naar iets nieuws op zoek zijn ook van harte welkom!

Promotie

De 206 GTi Cup heeft een uitgebreid promotieplan voor het komende raceseizoen. De klasse is actief op social media met accounts op Facebook, Twitter en Instagram. Hierop zullen zeer geregeld berichten verschijnen, en worden rijders regelmatig uitgelicht. Na racedagen verschijnen er op deze website, de website van DNRT en verschillende gerenomeerde Nederlandse autosport websites wedstrijdverslagen. Op YouTube zullen er ook video highlights van alle wedstrijden van de klasse te zien zijn!

Klassement

In de Peugeot 206 GTi Cup zullen er twee klassementen worden bijgehouden. Enerzijds een speciaal klassement voor 'rookies'. Hier nemen de nieuwkomers in de autosport het tegen elkaar op. Hiernaast zal er ook een reglement zijn voor deelnemers die al ervaring in de autosport hebben. Op deze manier kan je ook als beginnend racer op het podium komen te staan!

Gelijkwaardigheid

Voor een cup klasse is het van belang dat de auto's zo veel mogelijk gelijk aan elkaar zijn. Daarom worden de aanpassingen aan de auto's zeer beperkt gehouden. Gezien de leeftijd van de auto's betekent dit dat er verschil in vermogen kan zitten, daarom zullen we voorafgaand aan het seizoen alle auto's uitnodigen voor een rollerbank test. Ook tijdens het seizoen zullen er geregeld controles worden uitgevoerd.

Uitslagen

Alle uitslagen in de Westfield Cup vindt u hier. Alle vrije trainingen, kwalificaties en manches en daguitslagen vindt u hier.

AgendaVerslag

Verslagen

Daags na ieder  door RAEK Racing bezocht evenement  staat er een verslag online. Hier vindt u een overzicht.

partners

Partners

Partners maken het racen mogelijk. Misschien is één van onze partners ook een toekomstig partner van u?

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


DNRT 206 Gti Cup

Preparatie & begeleiding

Preparatie & begeleiding

Zelf racen, maar niet sleutelen? Een betere coureur worden? Begeleiding en ondersteuning tijdens races?


"Dit was mijn gaafste race ooit!"

Dat waren de woorden van Marth de Graaf toen hij zondag eind van de middag uit zijn Westfield stapte en in de tweede race voor de tweede maal die dag tweede werd.


"Dit was echt ongelofelijk gaaf! Er is geen ronde geweest dat ik niet of...  Meer >

Verslag Westfield Cup event 2 - 5 mei 2013
864 317x212.jpg 201302 750x563.jpg IMAG0727_20130506173337235 750x564.jpg 866 750x501.jpg Contact Us

Contact