KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

Dirk Warmerdam (Peugeot 206 Gti Cup coureur sinds afgelopen seizoen)

“Na rond mijn 17e te zijn gestart met karten en dat een aantal jaar met veel plezier te hebben gedaan begon toch het grote asfalt te roepen. Gelukkig viel mijn timing precies samen met de lancering van de Peugeot 206 GTi cup, die al snel een recordaantal inschrijvingen behaalde. De eenheidsklasse sprak me aan wegens de betaalbaarheid, de competitieve rijders en het cup-concept; de rijder maakt het verschil. De volgende stap was het vinden van een zitje.


Arjen Heeck's team RAEK Racing viel direct op vanwege de professionele website en communicatie. Daarnaast spreken zijn resultaten, ook als rijder, voor zich. Ik besloot de helft van het seizoen te gaan rijden en wist na weekend één al dat er nog vele moesten volgen! De begeleiding vanuit Arjen en zijn team, en een positieve sfeer, vormden de perfecte omgeving voor een beginnende rijder zoals ik. De tips die ik heb gekregen brachten me op een steile leercurve waardoor we tegen het einde van het seizoen vooraan meestreden in het grootste veld van de Nederlandse autosport.


Ook niet onbelangrijk was de manier waarop de onvermijdelijke kinderziektes die verbonden zijn aan het starten van een nieuwe raceklasse werden verholpen, altijd pro-actief en met snel resultaat. Ik kan RAEK Racing aanraden aan iedereen die zijn eerste stappen wil zetten in de autosport, daarbij zichzelf naar een hoger niveau wil brengen, en natuurlijk ontzettend veel lol wil maken.”

Arrive & Drive Preparatie & begeleiding

Preparatie &

begeleiding

Arrive

& drive

Racecursus

Racecursus

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management