KAMPIOEN Westfield Cup 2014
KAMPIOEN Westfield Cup 2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup 2015
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup 2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur Arrive & Drive Preparatie & begeleiding

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Arrive & drive

Peugeot 206 GTi


WESTFIELDS & PEUGEOTS

Te huur

Preparatie &

begeleiding


Koop & verhuur
Doordat RAEK Racing al sinds 2010 actief is in de Westfield Cup kunnen wij u helpen bij de zoektocht naar een geschikte Westfield Cup Racer. Wij zijn goed op de hoogte en met onze hulp heeft u een onafhankelijke partij, met kennis van zaken aan uw zijde bij de aanschaf van uw Cup Racer.

RAEK Racing heeft op dit moment een Westfield Cup Racer en twee Peugeot 206 Gti Cup auto’s beschikbaar voor de verkoop of verhuur.

Kopen of huren?
RAEK Racing heeft voor seizoen 2017 al haar Westfield Cup Racers verhuurd. Maar heeft u zelf een Westfield Cup Racer, dan is er nog ruimte voor arrive & drive mogelijkheden. Laat uw eigen Racer door RAEK Racing onderhouden en prepareren. Resultaten liegen niet. Tevens kunnen wij zorg dragen voor het transport gedurende het seizoen.
Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over  huur- en koopbemiddeling en/of arrive & drive pakketten. U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw wensen te bepreken.


Racecursus
Heeft u nog geen licentie? Ook daarin kunnen wij u bijstaan. Drijvende kracht achter RAEK Racing en tweemalig Westfield Cup kampioen Arjen Heeck is tevens instructeur en werkzaam bij verschillende racescholen. Hij geeft ook privé instructie en helpt u graag bij de zoektocht naar de juiste race opleiding.  

Mailtje sturen?
Stuur anders even een mailtje of bel ons en vernemen graag wat uw wensen zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Kortom, wij helpen u graag op weg bij een goede start in de Westfield Cup.
Contact Us

Contact